Ultra Bond Super Glue pikaliima

>>Ultra Bond Super Glue pikaliima

Ultra Bond Super Glue pikaliima

Tehokas pikaliima yleiskäyttöön. Liimaa; metalli, muovi, laminoitu muovi, vinyyli, kumi, keramiikka, puu, nahka, tekstiili, lastulevy ym.

Tuotetunnus (SKU): 26-35603 Osasto:

Lisätiedot

Koko

5 g

Tuotekoodi

26-35603

Myyntierä

12 kpl

EAN

8410410356031

Käyttöohjeet

Parhaat tulokset saadaan seuraavasti: Suojaa työpinta roiskeilta. Puhdista ja kuivaa pinnat. Irrota korkki kiertämällä. Levitä liima asettamalla suutin pinnalle ja puristamalla pulloa. Lisää liimaa toiselle pinnoista, 1 tippa 6 cm²:ä kohden. Liika liima pidentää liittämisaikaa ja heikentää kestoa. ÄLÄ LIIKUTA OSIA. Pidä osat yhdessä 15-30 sekunnin ajan.

Käyttöturvallisuus

Varoitus. Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytytstä. Vältä pölyn/höyryn hengittämistä. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja pidä lepoasennossa, jossa on helppo hengittää. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos ilmenee ihoärsytystä: Hakeudu lääkäriin. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti. Syanoakrylaattia. Vaara. Liimaa ihon ja silmät hetkessä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.