The Right Stuff tasotiiviste

>>The Right Stuff tasotiiviste

The Right Stuff tasotiiviste

Muodostaa kestävän ja vuotamattoman tiivisteen hetkessä. Ei pullahda tasopintojen välistä ja toimii näin ollen paremmin kuin perinteiset leikatut tiivisteet. GM:n, Fordin, Daimler Chryslerin ja Mercedes-Benzin hyväksymä. Tarjoaa luotettavan tiivistyksen minuutissa. Kestää jatkuvia -60 – +232 °C lämpötiloja ja ajoittaista lämpöä +260 °C saakka. Kestää öljyjä, jäähdytinnesteitä ja automaattivaihteistoöljyjä (ATF).

Tuotetunnus (SKU): 26-35043 Osasto:

Lisätiedot

Koko

212 g

Tuotekoodi

26-35043

Myyntierä

6 kpl

EAN

8410410350435

Käyttöohjeet

Pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Paina suutinta kun annostelet tuotetta. Lisää tasainen ja yhtenäinen silikoninauha toiselle pinnalle ja ympyröi kaikki pulttien reiät. Kokoa osat kun silikoni on vielä märkä, viiden minuutin kuluessa. Kiristä pultit haluttuun momenttiin. Laite voidaan ottaa käyttöön välittömästi. Pakkauksen uudelleen käyttöä varten jätä noin 1 cm pätkä silikonia suuttimeen kuivumaan, kun otat tuotteen käyttöön vedä varovasti kuivunut silikoni pois suuttimesta. HUOM: Ei sovellu käytettäväksi kannentiivisteissä tai kohteissa joissa tuote joutuu suoraan kontaktiin polttonesteiden kanssa.

Käyttöturvallisuus

Sisältää paineistettua kaasua; saattaa räjähtää kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa allergisia ihoreaktioita. Epäillään aiheuttavan syöpää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältettävä käsittelyä, kunnes kaikki turvallisuusohjeet on luettu ja ymmärretty. Vältettävä höyryjen ja sumujen hengittämistä. Pestävä perusteellisesti käytön jälkeen. Käytettävä suojakäsineitä/-vaatetusta ja silmien-/kasvonsuojainta. Tahriintuneita työvaatteita ei saa käyttää työpaikan ulkopuolella.