Supra Grey tiivistesilikoni

>>Supra Grey tiivistesilikoni

Supra Grey tiivistesilikoni

Korkeaan puristukseen ja voimakkaasti täriseviin kohteisiin, jotka vaativat ainutlaatuisen RTV-tiivisteen. Ylittää autonvalmistajien asettamat suorituskykyvaatimukset. Turvallinen sensoreille, hajuton, ei aiheuta korroosiota. Erinomainen öljynkesto. Vuotamaton. Lämmönkesto -54 – +260 °C. OEM -spesifioitu. Tyypillisiä käyttökohteita: venttiilikannet, öljypohjat, imusarjantiivisteet, vaihteistokotelot, vesipumput ja termostaattikotelot.

Tuotetunnus (SKU): 26-35135 Osasto:

Lisätiedot

Koko

80 ml

Tuotekoodi

26-35135

Myyntierä

12 kpl

EAN

8410410351357

Käyttöohjeet

Pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Lisää tasainen ja yhtenäinen 2-6 mm paksu silikoninauha toiselle pinnalle ja ympäröi kaikkien pulttien reiät. Kokoa osa välittömästi, kun silikoni on vielä märkää. Kiristä sormin, kunnes ainetta alkaa pusertua laipan ympärille. Anna kuivua yhden tunnin ajan ja kiristä sitten uudelleen 1/4-1/2 kierrosta. Silikoni kovettuu täysin 24 tunnissa. HUOM: Ei suositella käytettäväksi kannentiivisteissä eikä osissa, jotka joutuvat kosketuksiin bensiinin kanssa.

Käyttöturvallisuus

Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Epäillään aiheuttavan syöpää. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältä pölyn/höyryn hengittämistä. Käytä suojakäsineitä, suojavaatetusta, silmiensuojainta, kasvonsuojainta. Altistumisen tapahduttua tai jos epäillään altistumista: hakeudu lääkäriin. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: hakeudu lääkäriin. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin.