Supra Copper tiivistesilikoni

>>Supra Copper tiivistesilikoni

Supra Copper tiivistesilikoni

Kehitetty kohteisiin, joissa korkeat lämpötilat eivät salli tavallisen tiivistesilikonin käyttöä. Lämmönkesto -54 – +371 °C. Turvallinen sensoreille, ei aiheuta korroosiota. Ensiluokkainen tartuntakyky. Kolminkertainen öljynkestokyky verrattuna perinteisiin silikoneihin, kahdeksan kertaa joustavampi kuin leikatut tiivisteet. Kestää tärinöitä sekä korjaamonesteitä. Käyttökohteita: pakosarjat, venttiilikannet, öljypohjat, jakopäänkotelot, vesipumput ja termostaattikotelot.

Tuotetunnus (SKU): 26-35145 Osasto:

Lisätiedot

Koko

80 ml

Tuotekoodi

26-35145

Myyntierä

12 kpl

EAN

8410410351456

Käyttöohjeet

Pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Lisää tasainen ja yhtenäinen 2-6 mm paksu silikoninauha toiselle pinnalle ja ympäröi kaikkien pulttien reiät. Kokoa osa välittömästi, kun silikoni on vielä märkää. Kiristä sormin, kunnes ainetta alkaa pusertua laipan ympärille. Anna kuivua yhden tunnin ajan ja kiristä sitten uudelleen 1/4-1/2 kierrosta. Silikoni kovettuu täysin 24 tunnissa. HUOM: Ei suositella käytettäväksi kannentiivisteissä eikä osissa, jotka joutuvat kosketuksiin bensiinin kanssa.

Käyttöturvallisuus

Varoitus. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Pese huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä suojakäsineitä/ suojavaatetusta/ silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten
määräysten mukaisesti.