Supra Blue tiivistesilikoni

>>Supra Blue tiivistesilikoni

Supra Blue tiivistesilikoni

Yleiskäyttöinen tiivistesilikoni, joka on kehitetty vastaamaan tämän päivän teknologian tarpeisiin. Turvallinen sensoreille, hajuton, ei aiheuta korroosiota. Erinomaiset öljyn- ja liikkeenkestoarvot. Kahdeksan kertaa korkki/komposiittitiivistettä joustavampi, kolminkertainen öljynkestokyky verrattuna perinteisiin silikoneihin. Lämmönkesto -54 – +260 °C. Kestää tärinää sekä korjaamonesteitä. OEM -spesifioitu. Tyypillisiä käyttökohteita: venttiilikannet, öljypohjat, jakopäänkotelot ja vaihteistokotelot.

Tuotetunnus (SKU): 26-35115 Osasto:

Lisätiedot

Koko

80 ml

Tuotekoodi

26-35115

Myyntierä

12 kpl

EAN

8410410351159

Käyttöohjeet

Pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Lisää tasainen ja yhtenäinen 2-6 mm paksu silikoninauha toiselle pinnalle ja ympäröi kaikkien pulttien reiät. Kokoa osa välittömästi, kun silikoni on vielä märkää. Kiristä sormin, kunnes ainetta alkaa pusertua laipan ympärille. Anna kuivua yhden tunnin ajan ja kiristä sitten uudelleen 1/4-1/2 kierrosta. Silikoni kovettuu täysin 24 tunnissa. HUOM: Ei suositella käytettäväksi kannentiivisteissä eikä osissa, jotka joutuvat kosketuksiin bensiinin kanssa.

Käyttöturvallisuus

Varoitus. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Pese huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä suojakäsineitä/ suojavaatetusta/ silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.