Luja kierrelukite, punainen

>>Luja kierrelukite, punainen

Luja kierrelukite, punainen

Kierteytettyjen osien kuten pulttien, ruuvien ja muttereiden pysyvään lukitukseen. Kasvattaa kiinnityslujuutta 3000 PSI:n asti. Korvaa vanhanaikaiset mekaaniset lukitusmenetelmät. Estää tärinästä johtuvan löystymisen, suojaa kierteet korroosiolta.

  • Erinomainen kemikaalien kesto
  • Irrottaminen vaatii lämmittämistä ja erikoistyökaluja
  • Lämpötila-alue -54 – +149 °C
Tuotetunnus (SKU): 26-27111 Osasto:

Lisätiedot

Koko

10 ml

Tuotekoodi

26-27111

Myyntierä

12 kpl

EAN

8410410271112

Käyttöohjeet

Permatex kierrelukitteet kiinnittyvät noin 20 minuutissa. Kierrelukite toimii metalliosissa. Sitä ei suositella muoville. 1. Puhdista ja kuivaa osat. 2. Ravista kierrelukitepulloa hyvin ennen jokaista käyttöä. 3. Irrota korkki ja leikkaa suuttimen kärki. 4. Lisää kierrelukitetta kierrealueelle ja kokoa osat.

Käyttöturvallisuus

Varoitus. Palovaarallinen kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä silmiensuojainta, kasvoinsuijainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Hävitä sisältö/pakkaus auktorisodulle jätteidenkeräyslaitokselle.