Kirkas yleiskäyttöinen silikoni

>>Kirkas yleiskäyttöinen silikoni

Kirkas yleiskäyttöinen silikoni

Tiivistää, liimaa, korjaa ja kunnostaa mm. lasia, metallia ja muovia. Tyypillisiä käyttökohteita: tuulilasin ja ovien tiivisteet, sähköliitokset, saumaukset ja tiivistenauhat. Ei suositella moottorin tiivistämiseen.

  • Ulko- ja sisäkäyttöön
  • Suojaa ja korjaa sähköjohtoja ja -liitäntöjä
  • Sopii pysty- ja vaakapinnoille
  • Vedenpitävä ja joustava
  • Lämpötilankesto -59 – +204 °C
  • Kestää öljyä, vettä, sääoloja, tärinää ja rasvaa.
Tuotetunnus (SKU): 26-35552 Osasto:

Lisätiedot

Koko

80 ml

Tuotekoodi

26-35552

Myyntierä

12 kpl

EAN

8410410355522

Käyttöohjeet

Puhdista ja kuivaa kaikki pinnat. Leikkaa suutin halutun pisarakoon mukaan, aseta pinnalle ja kokoa välittömästi. Yhteenliitettäviä pintoja saattaa olla tarpeen puristaa yhteen tunnin ajan. Silikonista tulee kosketuskuiva tunnin kuluessa. Anna jähmettyä 24 tunnin ajan normaaliolosuhteissa jotta maksimilujuus ja hyvä kovettuminen varmistettaisiin. Anna jähmettyä kauemmin kylmissä tai erittäin kuivissa olosuhteissa. Poista ylimääräinen aine terävällä veitsellä kovettumisen jälkeen. Useimmat maalit eivät tartu silikoniin. Pinnat tulee ensin maalata, sitten vasta tiivistää. Puhdista kovettumaton silikoni käsistä, työkaluista ja vaatteista Permatex Fast Orange -käsienpuhdistusaineella.

Käyttöturvallisuus

Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Pese kasvot, kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä silmiensuojainta, suojakäsineitä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos ilmenee ihoärsytystä: Hakeudu lääkäriin.