Keskiluja kierrelukite, sininen

>>Keskiluja kierrelukite, sininen

Keskiluja kierrelukite, sininen

Autonvalmistajien suosittelema yleiskäyttöön suunniteltu kierrelukite. Soveltuu erityisesti 6-20 mm kierteille. Estää tärinästä johtuvan löystymisen ja suojaa kierteet korroosiolta.

  • Erinomainen kemikaalien kesto
  • Purettavissa käsityökaluilla
  • Lämpötila-alue -54 – +149 °C
Tuotetunnus (SKU): 26-24211 Osasto:

Lisätiedot

Koko

10 ml

Tuotekoodi

26-24211

Myyntierä

12 kpl

EAN

8410410242112

Käyttöohjeet

Permatex kierrelukitteet kiinnittyvät noin 20 minuutissa ja kovettuvat täysin 24 tunnissa. Kierrelukite toimii metalliosissa. Sitä ei suositella muoville. 1. Puhdista ja kuivaa osat. 2. Ravista kierrelukitepulloa hyvin ennen jokaista käyttöä. 3. Irrota korkki ja leikkaa suuttimen kärki. 4. Lisää kierrelukitetta kierrealueelle ja kokoa osat.

Käyttöturvallisuus

Varoitus. Palovaarallinen kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä silmiensuojainta, kasvoinsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Hävitä sisältö/pakkaus auktorisodulle jätteidenkeräyslaitokselle.