Diesel suuttimien irrotusaine

>>Diesel suuttimien irrotusaine

Diesel suuttimien irrotusaine

Tehokas dieselsuuttimien irroitus ja puhdistusaine joka liottaa ja poistaa noki-, öljy sekä polttoainejäämät suuttimien ympäriltä ja helpottaa suuttimien irrottamista. Voidaan käyttää myös muualla missä vaaditaan tehokasta puhdistusta. Poistaa vanhat tiivisteet sekä tiivistejäämät erittäin tehokkaasti.

Tuotetunnus (SKU): 26-35672 Osasto:

Lisätiedot

Koko

500 ml

Tuotekoodi

26-35672

Myyntierä

12 kpl

EAN

8410410356727

Käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta tuotetta suoraan puhdistettavalle alueelle tarvittava määrä. Anna tuotteen vaikuttaa. Vaikeaan likaan: toista käsittely tarvittaessa.

Käyttöturvallisuus

Vaara. Sisältää Asetoni; C8 aromaattiset hiilivedyt. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painepakkaus: Voi räjähtää kuumennettaessa. Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista hengitettynä. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Saattaa vahingoitaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta. Lue merkinnät ennen käyttöä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä ja muilta syttymislähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa tyhjänäkään. Älä hengitä pölyä/savua/kaasua/sumua/höyryä/suihketta. pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja varmista vaivaton hengitys. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Hakeudu lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos ilmenee ihoärsytystä: Hakeudu lääkäriin. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Hävitä pakkaus/sisältö noudattaen kansallista sääntelyä.