Aviation Form-A-Gasket No. 3 tiivistysaine

>>Aviation Form-A-Gasket No. 3 tiivistysaine

Aviation Form-A-Gasket No. 3 tiivistysaine

Hitaasti kuivuva, kovettumaton, siveltimellä levitettävä tiivisteliima. Hyväksytty sekä lentokone-, että autopuolen sovelluksiin. Tyypillisiä käyttökohteita: pienvälyksiset koneistetut pinnat, letkujen tiivistämiseen, leikattuihin ja metallisiin tiivisteisiin.

  • Lämpötilojen kesto -54 – +205 °C
  • Soveltuu pintojen tiivistämiseen myös ilman leikattua tiivistettä
  • Kestää bensiiniä, öljyjä ja voiteluaineita
Tuotetunnus (SKU): 26-35572 Osasto:

Lisätiedot

Koko

118 ml

Tuotekoodi

26-35572

Myyntierä

8 kpl

EAN

8410410355720

Käyttöohjeet

Pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Laita tasainen kerros tiivistysainetta yhdistettäville pinnoille, ympäröi pultinreiät. Kokoa ja kiristä suositeltuun vääntömomenttiin. Anna kuivua 4 tuntia ennen käyttöä. Kovettuu täysin 24 tunnissa.

Käyttöturvallisuus

Varoitus. Syttyvä neste ja höyry. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Suojaa lämmöltä, kipinöiltä, avotulelta, kuumilta pinnoilta. Tupakointi kielletty. Käytä suojakäsineitä, silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit jos sen voi tehdä helpostu. Jatka huuhtomista. Hakeudu lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Hävitä sisältä/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.