Anaerobinen tiivisteliima

>>Anaerobinen tiivisteliima

Anaerobinen tiivisteliima

Tiivisteaine on erinomainen mm leikatun tiivisteen lisänä tai tiivisteenä sellaisenaan. Parempi tiivistys kuin perinteisillä tiivisteillä, tiivistää varmasti ja eliminoi jälkikiristyksen tarpeen. Tiivisteaine täyttää jopa 0,38mm kokoiset epätasaisuudet.

Tuotetunnus (SKU): 26-35183 Osasto:

Lisätiedot

Koko

118 ml

Tuotekoodi

26-35183

EAN

8410410351838

Myyntierä

12 kpl

Käyttöohjeet

TIIVISTYS : 1. Käsiteltävien pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat sekä vanhat tiivistejäämät on poistettava. 2. Levitä yhtenäinen ”palko” tuotetta käsiteltävälle pinnalle. Asenna osat toisiinsa painamalla ne yhteen, vältä sivuttaista liikettä. Ylimääräisen tiivisteaineen voit poistaa liuottimeen kostutetulla liinalla.

TIIVISTEEN LISÄNÄ : 1. Käsiteltävien pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat sekä vanhat tiivistejäämät on poistettava. 2. Levitä tiivistettä molemmille puolille tiivistettä, asenna tiiviste paikoilleen, liitä osat toisiinsa. Vältä sivuttaista liikettä. Ylimääräisen tiivisteaineen voit poistaa liuottimeen kostutetulla liinalla.

Käyttöturvallisuus

Varoitus. Sisältää 2-hydroxyethyl methacrylate. Ärsyttää ihoa. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Vältä pölyn/savun/kaasun/sumun/höyryn/suihkeen hengittämistä. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Saastuneita työvaatteita ei saa viedä työpaikalta. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. Ei saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja pidä lepasennossa, jossa on helppo hengittää. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin.Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Pese saastunut vaatetus ennen uudelleenkäyttöä.