5 min. yleiskäyttöinen epoksiliima

>>5 min. yleiskäyttöinen epoksiliima

5 min. yleiskäyttöinen epoksiliima

Väritön 2-komponentti epoksiliima. Täyttää halkeamia ja liimaa keramiikkaa, kromia, kangasta, lasikuitua, lasia, kovaa muovia, metallia ja kumia.

 • Kestää yleisimpiä nesteitä
 • Kovettuu 5 minuutissa
 • Pysyvä lujuus jopa 3400 PSI
 • Voidaan työstää mekaanisesti kovettumisen jälkeen (24 h)
 • Käyttölämpötila -51 – +82 °C
 • Paineen kesto 234 bar
Tuotetunnus (SKU): 26-35232 Osasto:

Lisätiedot

Koko

25 ml

Tuotekoodi

26-35232

Myyntierä

12 kpl

EAN

8410410352323

Käyttöohjeet

 1. PUHDISTA: Pintojen tulee olla puhtaat, kuivat sekä rasvattomat ja öljyttömät.
 2. VALMISTELE: Hio sileät pinnat hioma-aineella tai hiekkapaperilla.
 3. AVAA PAKKAUS: Irrota ruisku. Käännä ruiskun neulan puoleinen pää ylös ja vedä mäntää hieman taakse (3 mm). Anna ilmakuplien nousta ylös. Napsauta suojakorkki pois ja aseta se talteen. Paina männällä pieni määrä kovetinta ja hartsia jollekin pois heitettävälle alustalle, esimerkiksi pahvin palalle. Männästä ponnahtaa esille sekoituslasta. Pysäytä aineen valuminen vetämällä mäntä takaisin. Napsauta korkki takaisin paikalleen.
 4. SEKOITA: Sekoita hyvin sekoituslastalle kaksi minuuttia, kunnes väri on tasaista.
 5. AINEEN LISÄÄMINEN: Lisää pieni määrä seosta molemmille pinnoille ja liitä osat välittömästi (aine kiinnittyy noin 4-6 minuutissa).
 6. KOVETTUMISAIKA: Käyttölujuus saavutetaan 4 tunnissa 22 °C:n lämpötilassa. Jos lämpötila on alhaisempi, kovettumisaika saattaa olla pidempi. HUOM: Epoksiliima ei liitä useimpia polyetyleeni- ja polypropyleenimuoveja.

Käyttöturvallisuus

Varoitus. Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa allergisia ihoreaktioita. Erittäin myrkyllistä vesieliöille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältettävä höyryjen ja sumujen hengittämistä. Käytettävä sopivia suojakäsineitä ja silmien- tai kasvonsuojainta. Pestävä perusteellisesti käytön jälkeen. Tahriintuneita työvaatteita ei saa käyttää työpaikan ulkopuolella. Tämä aine ja sen pakkaus on toimitettava ongelmajätteen vastaanottopaikkaan.