5 min. muovihitsaus

>>5 min. muovihitsaus

5 min. muovihitsaus

2-komponentti epoksiliima erityyppisten materiaalien toisiinsa liittämiseen ja liitossaumojen täyttämiseen. Muodostaa vahvan ja pitkäikäisen liitoksen useimpiin muoveihin, komposiitteihin, keramiikkaan ja puuhun.

 • Nopeasti kuivuva
 • Liittää kovia ja pehmeitä muoveja soveltuviin pintoihin (ei liitä useimpia PE- tai PP-muoveja)
 • Täyttää 2 mm aukkoja, ei kutistu
 • Täysin vedenkestävä ja hyvä kemikaalien kesto
 • Käyttölämpötila -51 – +121 °C
 • Paineen kesto 234 bar.

Käyttökohteita: halkeamien ja kolojen täyttö. Kiinteiden materiaalien liittäminen mm. ABS, akryyli, lasikuitu, lasi, PVC, teräs, vinyyli, puu.

Tuotetunnus (SKU): 26-35222 Osasto:

Lisätiedot

Koko

25 ml

Tuotekoodi

26-35222

Myyntierä

12 kpl

EAN

8410410352224

Käyttöohjeet

 1. PUHDISTA: Pintojen tulee olla puhtaat, kuivat sekä rasvattomat ja öljyttömät.
 2. VALMISTELE: Hio sileät pinnat hioma-aineella tai hiekkapaperilla.
 3. AVAA PAKKAUS: Irrota ruisku. Käännä ruiskun neulan puoleinen pää ylös ja vedä mäntää hieman taakse (3 mm). Anna ilmakuplien nousta ylös. Napsauta suojakorkki pois ja aseta se talteen. Paina männällä pieni määrä kovetinta ja hartsia jollekin pois heitettävälle alustalle, esimerkiksi pahvin palalle. Männästä ponnahtaa esille sekoituslasta. Pysäytä aineen valuminen vetämällä mäntä takaisin. Napsauta korkki takaisin paikalleen.
 4. SEKOITA: Sekoita hyvin sekoituslastalle kaksi minuuttia, kunnes väri on tasaista.
 5. AINEEN LISÄÄMINEN: Lisää pieni määrä seosta molemmille pinnoille ja liitä osat välittömästi (aine kiinnittyy noin 4-6 minuutissa).
 6. KOVETTUMISAIKA: Käyttölujuus saavutetaan 4 tunnissa 22 °C:n lämpötilassa. Jos lämpötila on alhaisempi, kovettumisaika saattaa olla pidempi. HUOM: Epoksiliima ei liitä useimpia polyetyleeni- ja polypropyleenimuoveja.

Käyttöturvallisuus

Vaara. Helposti syttyvä neste ja höyry. Haitallista nieltynä. Ärsyttää ihoa. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelt/kuumilta pinnoilta. Tupakointi kielletty. Käytä ainoastaan kipinöimättömiä työkaluja. Estä staattisen sähkön aiheuttama kipinöinti. Vältettävä höyryjen ja sumujen hengittämistä. Käytettävä sopivia suojakäsineitä ja silmien- tai kasvonsuojainta. Syöminen, juominen ja tupakointi kielletty kemikaalia käytettäessä. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Pestävä perusteellisesti käytön jälkeen. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Tahriintuneita työvaatteita ei saa käyttää työpaikan ulkopuolella.