Tietoa meistä

>Tietoa meistä
Tietoa meistä 2017-11-09T10:12:48+02:00

Tietoa meistä

Permatex on yksi johtavista autoteollisuuden huolto- ja korjauskemikaalien valmistajista. Tuotteita käyttävät korjaamot, teollisuus ja kuluttajat ympäri maailman. Maahantuojana Suomessa toimii SEAB Finland Oy. Tuoteryhmiin kuuluvat liimat ja tiivisteaineet, kierrelukitteet ja käsienpuhdistusaineet.

Jo vuodesta 1909 Permatex on tullut tunnetuksi innovatiivisten uutuustuotteiden kehittäjänä autoteollisuudessa. Alusta alkaen toiminnan lähtökohtana on ollut vastata ja ylittää asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Permatexin toimintatapa on innovointi tutkimus- ja kehitystyön kautta. Uusimman teknologian avulla Permatex pystyy tarjoamaan jatkuvan virran uusia ja parranneltuja tuotteita asiakkailleen.

Valikoiman tuotteet on valittu palvelemaan sekä ammattimaisia käyttäjiä että tee-se-itse miehiä. Kaikissa tuotteissa on selkeät ja neuvoa antavat käyttöohjeet. Tällä sivustolla esitellyn perusvalikoiman lisäksi tulemme jatkuvasti kehittämään ja laajentamaan Permatex-tuotevalikoimaa sekä auto- että teollisuuden osa-alueilla.